Väx med Roos & Tegnér – ledig tjänst förläggare facklitteratur

Fotograf Åsa Siller

Väx med Roos & Tegnér – ledig tjänst förläggare facklitteratur

Platsannons

Är du en rutinerad och driven förläggare på jakt efter nya utmaningar? Då vill vi gärna träffa dig!

Vi växer och behöver utöka vårt gäng med en förläggare med minst fem års erfarenhet av sakprosa, gärna inom ämnesområden som psykologi, personlig utveckling, populärvetenskap och/eller biografier. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta främst med svenska författare, och alltså inte i första hand med översatt litteratur.

Roos & Tegnér har idag åtta anställda och vi sitter i fantastiska lokaler i en kreativ miljö mellan Möllan och Triangeln i Malmö.

Sista ansökningsdag

Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Hör då av dig med personligt brev och cv till info@roostegner.se. Sista dagen för ansökan är den 30:e april, men vi gör löpande urval så vänta inte!

Frågor

För frågor kring tjänsten kontakta VD Michael Tegnér 040-674 75 51, förlagschef Maria Ramdén 040-674 75 58, eller förläggare Anders Abrahamsson 040-674 75 52.

Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort kan diskuteras.

Om Roos & Tegnér – det stora lilla förlaget

Roos & Tegnér grundades 2006 och är ett ledande fackboksförlag. Vi tror att ord kan göra skillnad. Att vi genom att sprida kunskap, idéer och inspiration kan bidra till att människor utvecklas. När vi beskriver oss själva använder vi ofta ord som personliga, flexibla, utmanande och moderna. Våra författare är spridda över Sverige och våra utgivningsområden är främst personlig utveckling, trädgård, affärslitteratur, resor, psykologi, inredning, biografier och humor. Läs mer om Roos & Tegnér här

Skrivet den 25 mar 2018 av Helena Nord
Kategori:

Kommentarer inaktiverade.