verktygslåda för chefer bokomslag bok

/ Bok - Verktygslåda för chefer

Verktygslåda för chefer

Den här boken utgår från chefens praktiska verklighet och ger stöd och konkreta råd kring det mest viktiga: att leda sig själv och sin ledningsgrupp, skapa förtroende och engagemang, driva förändring, kommunicera både inåt och utåt, och hantera kritiska situationer.

Marie Norberg Kerstin Öhrn Ljung
Taggar:

Verktygslåda för chefer

 Överlevnadskit för chefer

Det är en svår konst att vara chef och ”få med sig” sina medarbetare. Förväntningarna kan vara överväldigande och dagarna fylls snabbt av allt från att hantera människor och navigera bland motstridiga intressen till att driva verksamheten framåt. Som en chef uttryckt det: ”Jag vet inte om jag är gud eller en slaskhink.”

Den här boken utgår från din praktiska verklighet som chef och ger stöd och konkreta råd kring det mest viktiga: att kommunicera både inåt och utåt, leda sig själv och sin ledningsgrupp, skapa förtroende och engagemang, driva förändring och hantera kritiska situationer.

Vare sig du är ny eller mer erfaren som chef ger boken dig en höjd handlingsberedskap och vidgade perspektiv. I varje kapitel finns konkreta exempel, råd och metoder som stärker din förmåga att steg för steg ta itu med  dina utmaningar. Och om du vill ringa in dina mest angelägna utvecklingsområden kan du ta hjälp av ett diagnosinstrument.

Verktygslåda för chefer

ISBN: 978-91-88743-43-5
Utgivningsdatum: 2019-03-26
Boktyp: Flexband

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus Akademibokhandeln
Marie Norberg

Marie Norberg är beteendevetare och arbetar med att kombinera chefs- och ledarutveckling med organisationers behov. Hon har mer än 30 års erfarenhet som konsult med uppdragsgivare inom alla delar av offentlig verksamhet och i näringslivet.

 

Kerstin

Kerstin Öhrn Ljung är psykolog och har under sin långa karriär arbetat som chef inom företagshälsovården och varit verksam vid Stockholms universitet och Karolinska institutet där hon bl.a. arbetat med organisations- och ledarutvecklingsfrågor.

Ladda ner pressbilder

Marie Norberg fotograf Sören Vilks

Marie Norberg och Kerstin Öhrn-Ljung_Fotograf Sören Vilks

Kerstin Öhrn-Ljung Fotograf Sören Vilks

Marie Norberg och Kerstin Öhrn-Ljung_Fotograf Sören Vilks

Andra böcker i samma genre