/ Bok - Tankar om hållbarhet och ledarskap

Tankar om hållbarhet och ledarskap

VAD HAR HÅLLBARHET MED LEDARSKAP ATT GÖRA? En hel del! Och det är vad den här boken handlar om. Den handlar om de nya bestämmelserna om hållbarhetsredovisning och det ledarskap som behövs för att genomföra en förändring. Den handlar om hur man bygger en långsiktigt framgångsrik organisation.

Ebba Lindsö
Taggar: Ebba Lindsö, Tankar om hållbarhet och ledarskap

Tankar om hållbarhet och ledarskap

VAD HAR HÅLLBARHET MED LEDARSKAP ATT GÖRA? En hel del! Och det är vad den här boken handlar om. Den handlar om de nya bestämmelserna om hållbarhetsredovisning och det ledarskap som behövs för att genomföra en förändring. Den handlar om hur man bygger en långsiktigt framgångsrik organisation.

Ebba Lindsö har arbetat med hållbarhetsfrågor under hela sin karriär. Och hennes budskap är glasklart: all verksamhetsstyrning måste få ett mer långsiktigt och bredare perspektiv. Det är motiverande, det bygger värde och det skapar lönsamhet. Vad det handlar om är att styra efter inte bara finansiella utan även sociala och miljömässiga mål, på de områden där organisationen gör störst avtryck och kan göra skillnad.

Boken har växt fram under lång tid och är resultatet av Ebbas egna erfarenheter från näringslivets toppskikt, studier inom området och diskussioner med andra ledare. På ett kärnfullt sätt delar hon med sig av kunskap och inspiration kring hur beslutsfattare på alla nivåer bör tänka och agera för att deras organisation ska bli mer hållbar, och framgångsrik.

Tankar om hållbarhet och ledarskap

ISBN: 9789187905629
Utgivningsdatum: 2017-05-29
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus

Ebba Lindsö

Ebba har jobbat hårt för sina framgångar, men hon har också drabbats av några tuffa motgångar. Och kanske är det av motgångarna som hon har lärt sig mest. Ebba är engagerad i, och föreläser om hållbarhetsfrågor.

Pressröster:

Ladda ner pressbilder

Böcker av Ebba Lindsö

{{b.post_title}}

LÄS MER