/ Bok - Motivationsresan

Motivationsresan

friskare, starkare och piggare med Stephan Wilson

Hitta din motivation och börja slå egna världsrekord.

Stephan Wilson
Taggar:

Motivationsresan friskare, starkare och piggare med Stephan Wilson

Följ med programledaren och träningscoachen Stephan Wilson på en inspirerande resa där du kommer att upptäcka nya sidor hos dig själv. Är du trött på att ha dåligt flås, men har svårt att hitta energin att ta dig ur soffan? Eller är du elitmotionären som behöver nya infallsvinklar för att spetsa resultaten? Den här boken är för er båda, för det handlar alltid om motivation, om att ta kontrollen över sin hälsa och börja sätta egna världsrekord.

Från en barndom i utanförskap växte revanschlustan fram hos Stephan Wilson. Den töntiga turken på skidor närde en dröm att klara det svenskaste av allt, en svensk klassiker. I takt med att träningen fick resultat hände också något annat hälsan blev så mycket bättre och självförtroendet steg i höjden med resultat att Stephan kunde säkra jobbet som programledare på SVT.

Den här boken stöttar din motivationsresa. Den är packad med råd och tips för hur du tacklar den mentala träningen lika bra som den fysiska. Hitta glädjen i träningen och du kommer snabbt att märka hälsoeffekterna som förhöjer din livskvalitet.

Motivationsresan

ISBN: 9789188953988
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus
Stephan

För barnfamiljer var STEPHAN WILSON en del av vardagen under de många år som han var programledare för Bolibompa, men han har också lett Gomorron Sverige och Lilla Sportspegeln. Idag driver Stephan ett produktionsbolag vars senaste TV-serie, Min klassiker, nått miljonpublik. Att hjälpa andra hitta glädjen i träning har blivit hans största drivkraft.

Andra böcker i samma genre

Kom i form och löpträna med Stephan Wilson

Familj & hälsa
LÄS MER

Vandra med barn i Skåne

Resor
LÄS MER

100% Hälsa

Familj & hälsa
LÄS MER

Min graviditet

Familj & hälsa
LÄS MER

Hjärnkoll på pengarna

Privatekonomi
LÄS MER

Äta för livet

Äta för livet
LÄS MER

Fit & framgångsrik

Familj & hälsa
LÄS MER

När ditt barn inte äter

Familj & hälsa
LÄS MER

Komplementärmedicin:

Våren 2018
LÄS MER

Tack, det är bra!

Familj & hälsa
LÄS MER

5 AM är ingen tidpunkt.

Personlig utveckling
LÄS MER