/ Bok - Innovera eller dö

Innovera eller dö

– Konkurrera med syftet, verksamhetens DNA

Statligt eller kommunalt, förening eller privata företag: alla delar samma utmaning när kunderna, säljarna och medlemmarna sviker. Vad kan de göra för att vända utvecklingen och åter bli relevanta?

Staffan Ehde
Taggar: Innovera eller dö, Staffan Ehde

Innovera eller dö – Konkurrera med syftet, verksamhetens DNA

Staffan Ehde är kreativ coach inom näringsliv och förvaltning samt flerfaldigt prisbelönad filmproducent. Med den här boken vänder han sig till alla som väljer utveckling framför avveckling. Genom att utmana och provocera tvingar han oss att våga tänka nytt. Det är inte enkelt, snarare smärtsamt, men det är nödvändigt och det är möjligt.

Du vet att den här boken är för er om 1. verksamheten är stabil och ni har börjat luta er tillbaka, 2. ni ser möjligheter som problem och 3. ni lägger större fokus på att spara och skörda än att så. Boken hjälper er att vända utvecklingen med hjälp av ett nytt SYFTE, ett nytt varför. Kärnan ligger i att tänka som en entreprenör, att tänka nytt och lösa kundproblem som ingen annan har tagit tag i. Det gäller också att vara uthållig och att benhårt hålla fast vid det nya SYFTET.

Innovera eller dö

ISBN: 9789187905445
Boktyp: Flex

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus

Ladda ner pressbilder

Böcker av Staffan Ehde

{{b.post_title}}

LÄS MER