/ Bok - Hitta rätt medarbetare!

Hitta rätt medarbetare!

Hitta rätt medarbetare!

Ni ska rekrytera och ansvaret ligger på dig att hitta rätt person – hur gör du? Att anställa ny personal är en positiv aktivitet som kan utveckla verksamheten, men också en betydande investering. ”Hitta rätt medarbetare” hjälper dig att lyckas med din rekrytering.

Malin Gyllin
Taggar: Hitta rätt medarbetare, Malin Gyllin

Hitta rätt medarbetare!

Ni ska rekrytera och ansvaret ligger på dig att hitta rätt person – hur gör du? Att anställa ny personal är en positiv aktivitet som kan utveckla verksamheten, men också en betydande investering. ”Hitta rätt medarbetare” hjälper dig att lyckas med din rekrytering. Steg för steg får du kunskap och råd om alla moment i rekryteringsprocessen, från förberedelse, urval och intervju till slutförande och introduktion.

Rekrytering är en sådan uppgift som kan verka enkel och som ledningen ofta tycker att chefer ska kunna sköta själva, men rekrytering är inget som sker med vänster hand lite då och då. För att lyckas hitta rätt medarbetare är det viktigt att du är noggrann och professionell, hela vägen.

Använd boken som en praktisk guide. Den fungerar för alla typer av organisationer och oavsett om du genomför rekryteringen helt på egen hand, med hjälp av HR-funktionen eller med en extern rekryterare.

Hitta rätt medarbetare!

ISBN: 9789187905735
Utgivningsdatum: 2017-05-10
Boktyp: Flexband

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus

Tjänsterna som Malin rekryterat till har varit allt från medarbetare i produktion till VD och ledningspositioner.

Stand by you

Det vanligaste misstaget som rekryterande chefer gör är att de inte förbereder sig tillräckligt. De håller inte svarstider, de glömmer att tacka för ansökan. De tar helt enkelt för lätt på processen. Någonstans bakom ansökningen finns en människa som lagt ner tid och det kräver respekt/ Malin Gyllin

Ladda ner pressbilder

Böcker av Malin Gyllin

{{b.post_title}}

LÄS MER