bokomslag Hannas blomsterpill och mönsterlek

/ Bok - Hannas blomsterpill & mönsterlek

Hannas blomsterpill & mönsterlek

I Hannas blomsterpill & mönsterlek lär du dig hur du med olika tekniker fångar varje blommas unika skönhet och hur du binder samman blommor och blomblad till mönster, rapporter och mandalas.

Hanna Wendelbo
Taggar:

Hannas blomsterpill & mönsterlek

Att intresset för blomstermönster var så otroligt stort kunde Hanna Wendelbo inte drömma om när hon häromåret la ut sin första blomstermandala på Instagram. I sin bok delar hon nu äntligen med sig av sin långa erfarenhet av kreativt skapande och mönsterdesign i tekniker som akvarell, bläck, tusch och gouache. I Hannas blomsterpill & mönsterlek lär du dig hur du med olika tekniker fångar varje blommas unika skönhet och hur du binder samman blommor och blomblad till mönster, rapporter och mandalas. Av de mönster du skapar kan du till exempel göra din egen kollektion med brevpapper, kort och kuvert och presentpapper eller en helt egen tapet. Och det behövs inga onödigt dyra material, säger Hanna, nyckeln till vackra mönster ligger inte i exklusiva mårdhårspenslar utan i lusten, lekfullheten och kreativiteten.

Hanna själv lever och andas mönster, i sin trädgård hittar hon året om inspiration till ständigt nya mönster, och flera av de tapetmönster hon skapat åt ledande tillverkare som Sandbergs och Borås Tapeter är redan moderna klassiker.

Hannas blomsterpill & mönsterlek

ISBN: 978-91-88743-33-6
Utgivningsdatum: 2019-04-01
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus Akademibokhandeln
Hanna

Hanna Wendelbo lever och andas mönster, i sin trädgård hittar hon året om inspiration till ständigt nya mönster, och flera av de tapetmönster hon skapat åt ledande tillverkare som Sandbergs och Borås Tapeter är redan moderna klassiker.

Hanna Wendelbo bor med sin familj i ett hus med stor och yvig trädgård utanför Kungsbacka. Hannas mönstervärld snurrar runt trädgårdens blommor och i hennes roll som designer hamnar de på tapeter, kläder, posters och till och med toalettpapper.

 

Porträttbilder på Hanna Wendelbo är tagna av fotograf Jenny Brandt. 

|

Ladda ner pressbilder

Hanna Wendelbo fotograf Jenny Brandt

HannaWendelbo_Foto Jenny Brandt_10

HannaWendelbo_Foto Jenny Brandt_10

HannaWendelbo_Foto Jenny Brandt_16

Andra böcker i samma genre

Hönsestrik forever

Hobby & hantverk
LÄS MER

Hannas blommor & blad

Hobby & hantverk
LÄS MER

Hönsestrik a love story

Handarbete & hantverk
LÄS MER