/ Bok - Det innovativa mentorskapet

Det innovativa mentorskapet

Är du mentor och vill vässa din förmåga att nå resultat? Eller har du just accepterat ett mentoruppdrag och funderar på vad du egentligen har givit dig in på?

Günther Hiltmann
Taggar: Det innovativa mentorskapet, Gunther Hiltmann, Heléne Thomsson

Det innovativa mentorskapet

Oavsett vilket är det här en bok just för dig. Det moderna mentorskapet handlar om samtal mellan två personer med olika erfarenheter och ofta olika bakgrund, men med en gemensam strävan: att utveckla en verksamhet genom att utveckla en individ. Mentorns drivkraft består av tillfredsställelsen i att kunna bidra till och påverka en utvecklingsprocess.
I Det innovativa mentorskapet delar Heléne Thomsson och Gunther Hiltmann med sig av sina erfarenheter av mentorskap som en motor för utveckling. Boken innehåller det den moderna mentorn behöver förstå och behärska, oavsett om verksamheten sker i privat eller offentlig sektor. I boken förklaras psykologin bakom utvecklande mentorsamtal, här ges också konkreta tips och modeller att använda för att utveckla individer, verksamheter och affärer. Lättbegriplig teori varvas med exempel ur verkligheten och bildar en oumbärlig guidebok för den som vill vara en innovativ mentor.

Det innovativa mentorskapet

ISBN: 9789187905230
Utgivningsdatum: 2015-10-08
Boktyp: Flex

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus

Pressröster:

Ladda ner pressbilder

Böcker av Günther Hiltmann

{{b.post_title}}

LÄS MER